Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Λευκός καπνός στο Ελλαδιστάν για τον αρχηγό της αντιπολίτευσης !

  -Βγήκε μετά από πολύ καιρό και διάφορα ευτράπελα λευκός καπνός στη Συγγρού.. Επόμενος αρχηγός της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά από μια εκλογική αναμέτρηση για γέλια και για κλάματα έχουμε αποτέλεσμα..

  -Για να δούμε λίγο τα νούμερα που έχουν προκύψει από την διαδικασία.. Μας λένε οτι στον πρώτο γύρο ψήφισαν 404.000 περίπου άνθρωποι και αυτό μας το παρουσιάζουν σαν επιτυχία.. Δηλαδή στον πρώτο γύρο και με 4 υποψηφίους κατάφερε η αξιωματική αντιπολίτευση να φέρει στις κάλπες το 4% του πληθυσμού σε μια περίοδο όπου οι αποφάσεις που παίρνονται στην χώρα αφορούν ολόκληρες γενεές του μέλλοντος. Κανείς δημοσιογράφος δεν "ψέλλισε" καν ότι είναι κατάντια αυτό που συμβαίνει..

 -Πάμε τώρα στον δεύτερο γύρο. Από 4% που προσήλθε στις κάλπες στον πρώτο γύρο μόνο 3,5% περίπου (από ότι υπολογίζουν 325.000). Αυτό το 3,25% αγαπητοί μου συμπατριώτες θα εκλέξει αρχηγό σε ένα κόμμα το οποίο θα είναι από σήμερα το πρωί εν δυνάμει κυβέρνηση..

  -Ένα κόμμα που χρωστάει 200.000.000 Ευρώ . Ένα κόμμα που έχει τεράστιες ευθύνες για εδώ που έχουμε φτάσει και ρωτώ : Ποιανού τα συμφέροντα θα εξυπηρετήσει ένα κόμμα με τέτοιο χρέος στις τράπεζες? Όταν θα είναι στο "παζάρι" των διαπραγματεύσεων με τραπεζίτες και γραφειοκράτες υπέρ ποιανού θα είναι ταγμένο?? Γιατί δεν ακούγονται αυτές οι ερωτήσεις από κανένα δημοσιογράφο??

  -Ο κ. Άδωνις είχε πει πως ένα τέτοιο χρέος δεν είναι δυνατόν να πληρωθεί και εάν εκλεγόταν πρόεδρος θα φρόντιζε για την διαγραφή του.. Όταν το άκουσα αυτό έτριβα τα αυτιά μου.. Πόσο ιθαγενείς μας θεωρούν πια για να θέλουν να πιστέψουμε ότι ένα υπέρογκο χρέος διαγράφεται ευκολότερα για ένα κόμμα παρά για ένα κράτος?? Πόσο περισσότερο θα προσβάλουν την νοημοσύνη μας??

  -Πρέπει όλοι μας να πιέσουμε να γίνουν 3 ερωτήσεις στον δημόσιο διάλογο με κάθε τροπο:

-1ον Μετά απο πόσες αυτοκτονίες και πόση εξαθλίωση θα αρχίσουμε να ακούμε στον δημόσιο διάλογο για την προοπτική του Εθνικού νομίσματος??

-2ον Μέχρι πότε θα επιμένουν τα κόμματα που μας οδήγησαν εδώ να μας "λύσουν το πρόβλημα?

-3ον Εσείς κύριοι δεξιοί που είσαστε υπέρ της ιδιωτικής οικονομίας ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Δ.Σ.???


Υ.Γ. Πότε θα βρείτε λίγη τσίπα να κάνετε απλά στην άκρη ζητώντας μια ειλικρινή συγνώμη και να καλέσετε τους νέους επιστήμονες που εγκαταλείπουν τη χώρα να έρθουν και να αναλάβουν την διακυβέρνηση του τόπου???

Υ.Γ.2 Κύριοι δημοσιογράφοι είσαστε 100% συνένοχοι  για αυτή την καταστροφή που συντελείτε στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου