Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Δ.Καζάκης Πολλές αλήθειες μικρό αποτέλεσμα..

  -Ο κ. Δημήτρης Καζάκης είναι κατά τη γνώμη μου ο μοναδικός ο οποίος τεκμηριώνει πειστικά την εναλλακτική λύση του εθνικού νομίσματος.

  -Είναι ένας πολύ μορφωμένος οικονομολόγος με πολλές γνώσεις και ενδιαφέρουσες απόψεις γύρω από το εθνικό νόμισμα.. Είναι ο μόνος που παραμένει αμετακίνητος στις απόψεις του απο το ξεκίνημα της κρίσης που τον παρακολουθώ,με αφορμή μια εκπληκτική συνέντευξη που είχε δώσει σε τοπικό κανάλι και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να την δείτε και να σχηματίσετε από μόνοι σας άποψη.


  -Είναι εντυπωσιακός ο εναλλακτικός δρόμος που παρουσιάζει με επιχειρήματα με το πως  θα πορευτούμε"μέρα με την μέρα" και "βήμα βήμα" εκτός ΕΥΡΩ καθώς και τα πλεονεκτήματα που θα είχε για τον απλό κόσμο μια τέτοια απόφαση! Είναι απορίας άξιο πως τέτοιες φωνές παραμένουν αποκλεισμένες από τον δημόσιο διάλογο και δεν ξέρω μέχρι πότε θα παραμένουν φιμωμένες τέτοιες αξιοπρεπείς φωνές καθώς και ο αντιλογος του πάση θυσία ΕΥΡΩ .

  -Μετά από τόσα χρόνια όμως και αφού ο ίδιος έκανε πολιτικό σχηματισμό ο οποίος κατέβηκε και 3 φορές σε εκλογικές αναμετρήσεις αποτυγχάνοντας να μπει στην βουλή θεωρώ πως είναι χρήσιμη και ευπρόσδεκτη η κριτική από απλούς πολίτες για τον κ. Καζάκη . Το ΕΠΑΜ του οποίου ηγείται ο κ.Καζάκης δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική συνεργασία με αντίστοιχα κινήματα που υποστηρίζουν παρόμοια προτάγματα. 

  -Όταν ο ίδιος προσωπικά ρώτησα τον κ.Καζάκη γιατί δεν συνεργάστηκε με την ΛΑΕ του κ.Λαφαζάνη μου απάντησε πως για κάποιες συνιστώσες της ΛΑΕ το ΕΠΑΜ είναι υπερβολικά πατριωτικό για τα γούστα τους(επειδή προτάσσουν την σημαία κλπ). Λογικό αν κάποιος σκεφτεί ότι μέσα στον ΣΎΡΙΖΑ υπήρχαν συνιστώσες διεθνιστών κ.α.) 

  -Μετά όμως από καιρό ακούγοντας μια συνέντευξη του κ.Παναγιώτη Θεοδωρίδη κατάλαβα οτι οι απόψεις των 2 είναι πολύ κοντά και ο αγώνας που κάνουν ξεχωριστά ο καθένας είναι αμαρτία να μην αποκτήσει κοινή δυναμική κ συνένωση δυνάμεων.. Τότε πήρα το θάρρος να καλέσω στην διαδικτυακή εκπομπή του κ. Καζάκη και να ρωτήσω ο ίδιος τον λόγο που δεν γίνεται κάποιο τέτοιο βήμα.. Η απάντηση που έλαβα απο τον κ.Καζάκη είναι πως έχει υπ' όψιν τον κ. Θεοδωρίδη και πρόκειται για απατεώνα που έχει φτιάξει κίνημα με σκοπό να κερδίζει απο τα εξώδικα 50αρικα..

  -1ον καλώ τον κύριο Καζάκη να δει την εκπομπή που έχω αναρτήσει με τον κύριο Θεοδωρίδη και μετά να τοποθετηθεί ξανά γιατί νομίζω πως τον αδικεί τουλάχιστον.

  -2ον άκουσα σε μια άλλη συνέντευξη του κ. Θεοδωρίδη που ερωτηθείς γιατί δεν έχουν κοινή πορεία με το ΕΠΑΜ κ τον κ.Καζάκη απάντησε ότι έχει κάνει επανειλημμένα προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί του χωρίς αποτέλεσμα.

 -3ον θέλω να ζητησω από τον κ.Καζάκη να μας πεί ποιά είναι ή διαφορά στην συνδρομή που ζητάει ο κ Θεοδωρίδης από τα μέλη του αντίσταση τώρα το οποίο έχει πλέον μετρήσιμα αποτελέσματα για τα μέλη του με τις συνδρομές που ζητούν τα κατά τόπους γραφεία του ΕΠΑΜ τα οποία δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι ανάλογο πέρα από την αναβολή πλυστηριασμων σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας?

  -4ον θέλω να θέσω όλο τον κόσμο του ΕΠΑΜ προ των ευθυνών τους γιατί όποιος έχει αντίληψη της κατάστασης καταλαβαίνει πως για να υπάρξει ελπίδα στη χώρα μας κ κάτι ουσιαστικό πρέπει να αφήσουμε όλοι τον εγωισμό μας στην άκρη και να ενωθουμε όλοι όσοι έχουμε καταλάβει τι παιχνίδι παίζεται..

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου