Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Έφτασε η στιγμή για πικρές αλήθειες!


  -Ποιοι φταίνε εδώ που έχουμε φτάσει??  Γιατί μετά από τέτοια καταστροφή που έχουμε υποστεί δεν υπάρχουν αντιστάσεις??? Τα πράγματα είναι δυστυχώς για εμάς πάρα πολύ απλά..

  -ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

  -Εμείς δεν βγάλαμε το ΓΑΠ πρωθυπουργό?Εμείς δεν πιστέψαμε μετά ότι απλά πέσαμε σε ένα μαλάκα που μας κορόιδεψε και στραφήκαμε στην δεξιά και αφού έγινε ένα με το ΠΑΣΟΚ πέσαμε με τα μούτρα στο ΣΥΡΙΖΑ του 3% ? Ερωτώ : Έχει ένας λαός το δικαίωμα μετά απο ένα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ένα ΣΑΜΑΡΑ να την πατήσει και απο ένα ΤΣΙΠΡΑ???? Η απάντηση είναι ΟΧΙ ! Ορίστε τι μας έλεγε ο
ΓΑΠ

 -Μετά απο την καταστροφή ΓΑΠ σαν ηλίθιοι πιστέψαμε τον άλλο ψεύτη ΣΑΜΑΡΑ

Στην εξαθλίωση μας επάνω πιαστήκαμε για 3η φορά ΜΑΛΑΚΕΣ απο τον ΤΣΙΠΡΑ και τον Καμμένο οι οποίοι αποδεικνύονται χειρότεροι απο όλους.!!
Μετά απο πόσους εκλεγμένους ψεύτες θα πας να φτήσεις  τον καθρέπτη σου ΝΕΟ-Έλληνα??? Πότε θα καταλάβεις ότι χωρίς την δική σου ψήφο δεν θα ήταν κανείς εκεί??? 

-Τι κοινό έχουν όλοι οι παραπάνω?? Μήπως είναι τα ίδια σχεδόν χρόνια όλοι τους μέσα στο ίδιο κοινοβούλιο....? Πρέπει μετά από αυτούς να την πατήσουμε υποχρεωτικά και απο ένα ΚΚΕ και απο ένα Θεοδωράκη για να ξυπνήσουμε?? Τι περιμένουμε για να κάνουμε πρωθυπουργό τον ΚΑΝΕΝΑ ο οποίος είναι πρώτος σε δημοσκοπήσεις??? Δεν χρειάζονται άλλοι μορφωμένοι και περισπούδαστοι ένας άνθρωπος με αντίληψη και καθαρή καρδιά ο οποίος χωρίς κομματικές ταμπέλες,χρώματα και κόμματα θα κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους απλούς Έλληνες μορφωμένους να βοηθήσουν για να αλλάζει αυτή η μίζερη πραγματικότητα που ζούμε.. Τότε είμαι σίγουρος οτι θα βρεθούν χιλιάδες που θα θελήσουν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς. Τότε θα βάλουμε όλοι πλάτη γελαστοί και ενωμένοι. 

-Θα ρωτήσετε τώρα πως θα καταλάβουμε ποιός είναι καθαρός αφού όλοι μόλις καθίσουν στην καρέκλα αλλάζουν.. Η απάντηση είναι απλή : Όποιος θελήσει να κάνει καλό σ'αυτόν τον τόπο θα ξεκινήσει την πορεία του απο την πρώτη κιόλας μέρα τιμωρώντας παραδειγματικά όσους συντέλεσαν έστω κ στο ελάχιστο στην σημερινή μας τραγωδία.

Η ΤΙΜΩΡΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ.. ΟΥΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ..  ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου