Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ???Υπάρχουν άξιοι Έλληνες που θα μπορούσαν να βγάλουν την χώρα απο το αδιέξοδο χωρίς να ιδρώσουν ..

Ο Κων/νος Μουρούτης γεννήθηκε στη Βέροια το 1969 και ολοκλήρωσε την 2βάθμια εκπαίδευση του στην Κατερίνη. Από το 1990 εώς το 2005 ζούσε ,εργαζόμενος και σπουδάζοντας στη Γερμανία. Για μια συνεχή δεκαετία είχε την θέση του προισταμένου για την ασφάλεια & ακτινοβολία στο μεγαλύτερο κέντρο ερευνών με βαρέα ιόντα στο Darmstadt.
Οι σπουδές του είναι εμποτισμένες από τον κλάδο της Βιολογίας(Diplom), Ιατρικής(Dr.med.), με έμφαση στην επιστήμη της πρόληψης(Dr.med.nat.), περαιτέρω κατάρτιση στον χώρο των Νευροεπιστημών(Master’s) και στο γηγενή τομέα της Κυτταρικής & Μοριακής Βιοεπιστήμης(PhD).Επιπροσθέτως, έχει εντρυφήσει στον χώρο της Θεολογίας(Bachelor’s)  και σε εκείνον της Αστροβιολογίας(Master’s).
Από το 2005 με την οικογένεια του επέστρεψε στην Πατρίδα όπου ,ως τακτικός καθηγητής ,είτε ως προσκεκλημένος ομιλητής/λέκτορας /υφηγητής σε ακαδημαικούς και πανεπιστημιακούς χώρους & ιδρύματα, όπως με πολυδυναμικότητα στο ανοιχτό κοινό στην Ελλάδα και παράλληλα στο εξωτερικό, προωθεί τα Καλά Νέα για την  Ευεξία των ανθρώπων ,φέρνοντας πλησίον όχι απλά την πληροφορία αλλά πιότερο,την επίγνωση της δυναμικής που ελοχεύει στον προγραμματισμό της ύπαρξης μας για παντελή απουσία κάθε νόσου και ασθενείας.
Μαζί με τη σύζυγο του Μαρία η οποία είναι νοσηλεύτρια και σύμβουλος υγείας, καθώς επίσης στηριζόμενος από ομάδα συνεργατών, διοργανώνει από το 2006 ,τα Βιωματικά προγράμματα Ευεξίας (Start New Life) στα οποία, μπορεί και βλέπει σε προσωπικό επίπεδο ανθρώπους που βιώνουν «προκλήσεις» στην ζωή τους, δίδοντας λύσεις και παρέχοντας με επιστημονικό, λιτό και σαφή τρόπο και μορφή, τον δρόμο για την Ίαση και Θεραπεία.Απο τα μέσα του 2008 ίδρυσε και διευθύνει το Ινστιτούτο Νέα Ζωή ενα μη-κερδοσκοπικό οργανισμο που απώτερο στόχο έχει την επιμορφωση και αναδιάρθρωση οχι μονο της ευεξίας του καθημερινού ανθρώπου αλλά την εμβίωση και εμφώλευση της Ομορφιας για την Αλήθεια και τη ιδια την ζωή του που, θα τον οδηγησει στο να παρει την ευθύνη για τον εαυτό του στα ιδια του τα χέρια.
Μέχρι τούδε έχει ολοκληρώσει 10 βιβλία στην Ελληνική γλώσσα για διάφορα θέματα υγείας και εκπονήσει περισσότερα από 140 DVD με ανάλογο περιεχόμενο.
Ο Κων/νος Μουρούτης ζει στη Κατερίνη με την σύζυγο και κόρη τους, και το μεγάλο του Όραμα και ανείπωτη Χαρά είναι να βλέπει τους συνανθρώπους του να σφίζουν όχι απλά από  ευεξία αλλά από Νόημα και Σημασία για την ζωή τους…Για αυτό είναι Ταμένος και με πλήρη συνείδηση Αφιερωμένος στον σκοπό τούτο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου