Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Έχουμε και υπουργό δικαιοσύνης.. Ένας κορυφαίος συνταγματολόγος που κανείς δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί νομικά μαζί του για τα θέματα του καταπατημένου μας συντάγματος!!!!

  -Ο κ. Κασιμάτης είναι ο πιο διακεκριμένος εκ των συνταγματολόγων της χώρας.. Ένας άνθρωπος που ενώ δεν ξέρω το χρώμα και το κόμμα που πιθανώς υποστηρίζει , διακρίνω στον λόγο του μία αντικειμενικότητα.. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζεται να βγούνε μπροστά...        

  -Όποιος τον έχει παρακολουθήσει αντιλαμβάνεται ότι μιλάει πέρα από κόμματα και καταλογίζει τρομακτικές ευθύνες σε όλο το πολιτικό φάσμα που υπάρχει στον τόπο μας και αυτό για μένα σημαίνει επιστημονική ακεραιότητα και αντικειμενική προσέγγιση του προβλήματος που ζούμε..  

  -Επίσης αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να διατελέσει αμερόληπτα το δύσκολο έργο ενός υπουργού δικαιοσύνης που χρειάζεται στην ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ μελλοντική κυβέρνηση για να παράγεται εθνικό δίκαιο αποκατάσταση της δικαιοσύνης και παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων που μας έφτασαν ως εδώ..

  -Θα επιμένω σε κάθε ανάρτηση μου να ρωτώ τον λόγο που δεν ακούγονται αυτές οι φωνές στα ΜΜΕ που δυστυχώς ενημερώνουν τους συμπατριώτες μας,.. Είναι κρίμα μια φωνή που κανείς απο το "σύστημα" δεν μπορεί να αποκαλέσει αιρετική η γραφική να μην ακούγεται σε κάθε σπίτι..

  -Επιμένω όχι φυσικά για να αρχίσουν να βγάζουν τέτοιους ανθρώπους από αύριο το πρωί τα κανάλια(δεν έχω αυταπάτες) , αλλά να καταλάβουν οι λιγοστοί που θα διαβάσουν τα άρθρα μου ότι υπάρχει μια αξιόλογη ΆΛΛΗ Ελλάδα που αντιστέκεται και έχει τεκμηριωμένο αντίλογο.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου