Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Κατάληψη εφορίας Ηρακλείου μέρος δεύτερο..

Μετά από την αυθόρμητη κίνηση ανεξάρτητων αγροτών από το Ηράκλειο Κρήτης να κινηθούν εξω από τις γραμμές των συνδικαλιστών τους και αυτόνομα να κλείσουν την εφορία Ηρακλείου,σειρά παίρνει κάτι νέο που φαίνεται να γεννήθηκε από την διαδικασία αυτή.. 

 Ανεξάρτητοι πολίτες του Ηρακλείου αποφάσισαμε να καταλάβουμε εκ νέου την εφορία Ηρακλείου με πολύ πιο ουσιαστικά αιτήματα αυτή τη φορά : εθνική κυριαρχία και εθνικό νόμισμα με μονομερείς κυριαρχες πραξεις και έξοδο από τα μνημόνια αυτή τη στιγμή.

 Για να σώσουμε τα παιδιά μας κ το μέλλον της πατρίδας μας. Φτάνει ως εδώ.. Ότι πειράματα έκανε το πολιτικό προσωπικό της χώρα έκανε.. Εμείς με την σειρά μας κάναμε όση υπομονή ήταν δυνατόν να κάνει ένας λαός και με το παραπάνω.. 

 Είχαν όλοι τους την δυνατότητα να εφαρμόσουν για 6 χρόνια τις εθνοκτονες τους πολιτικές οι οποίες μετά από λιγα χρόνια θα μας έβγαζαν από το αδιέξοδο .  Όλοι ζητάνε κάποιους να μπουν μπροστά για να ακολουθήσουν.

 Λοιπόν το κάνουμε.Μερικές δεκάδες ακοματιστοι και αχρωματιστοι άνθρωποι κάνουμε την αρχή και ζητάμε την συμπαράσταση όλων όσων έχουν αντιληφθεί πως οδηγούμαστε σε εθνική καταστροφή... 

 Σας περιμένουμε όλους σας στην εφορία Ηρακλείου να ξεκινήσουμε την επανάσταση μας όπως έκαναν οι παππούδες μας εποχές με περισσότερη αξιοπρέπεια για τον τόπο μας. Κάτι που έκαναν τα πάντα για να ξεχάσουμε  αλλά δυστυχώς για οσους το επιδίωκαν ζει μέσα μας βαθειά αιώνια! 

Υ.Γ. Δεν είμαστε χρυσαυγίτες δεν είμαστε ΚΝίτες δεν είμαστε κανένα κόμμα. Είμαστε άνθρωποι που ψηφίζουν διαφορετικά κόμματα αλλά καταλαβαμε ότι όλοι τους, μας είχαν μέχρι χθες σε μαντριά γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν από πολίτες μιας ανεξάρτητης χώρας να μας μετατρέψουν σε υπηκόους που εξουσιάζουν κ καταδυναστεύουν και ή δύναμη τους είναι ή διχόνοια μας αλλά μαντέψτε,ξυπνησαμε και είμαστε όλοι μαζί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου